KOOSTISOSAD |
|
6 |
muna
|
3 dl |
suhkrut
|
1 tl |
vaniljepuru
|
2 tl |
küpsetuspulbrit
|
4 dl |
nisujahu
|
250 g |
Keiju margariini
|
400 g |
tumedat šokolaadi
|
Valmistamine
Šokolaadisõbrad kogevad selle maheda vaniljelõhnalise superšokolaadise brownie’ga õnnehetki. Seda on kerge tükkideks lõigata ja pinnamuster on juba iseenesest ilus ning ei vaja erilisi kaunistusi. Sega tainas puulusikaga ühtlaseks, sest liiga hoolikas taina sõtkumine kaotab brownie kohevuse ja pinnamustri.
Klopi munad ja suhkur vahuks. Sega nisujahu, küpsetuspulber ja vaniljepuru ning lisa jahusegu muna-suhkruvahule. Sega tainas puulusikaga ühtlaseks.
Sulata potis madalal kuumusel tume šokolaad ja lisa Keiju margariin. Kui šokolaad on täiesti sulanud, lisa šokolaadisegu jahutainasse ja sega tainas puulusikaga ühtlaseks.
Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja vajadusel tasanda. Küpseta brownie’t ahju keskosas 175 kraadi juures umbes 20 minutit.
Lõika kook jahtununa tükkideks.