Retsept

KOOSTISOSAD |
|
6 |
muna
|
2 dl |
toidukoort
|
1 tl |
soola
|
2 |
tomatit
|
3 |
keedetud kartulit
|
2 spl |
Keiju margariini
|
1 |
sibul
|
1 dl |
metsaseeni või kukeseeni (värskeid, külmutatud või konserveeritud)
|
näpuotsatäis musta pipart
|
|
1 spl |
värsket hakitud peterselli
|
Valmistamine
Haki sibul ja kuumuta pannil Keiju margariiniga klaasjaks. Lisa kooritud ja tükeldatud kartulid ning seened. Pruunista. Laota need eelnevalt määritud ahjuvormi. Klopi munad lahti, lisa koor ja maitseained. Vala omletisegu täidise peale vormi. Lõika tomatid viiludeks ja aseta pinnale. Küpseta ahju alumises osas 200 kraadi juures umbes 30 min. Riputa pinnale värsket peterselli.