Retsept
KOOSTISOSAD |
|
600 g |
lõhefileed
|
1/3 tl |
purustatud roseepipart
|
1/2 tl |
peent meresoola
|
1/2 |
apelsinimahla
|
1 |
viilutatud apelsin
|
KASTE: |
|
5 |
munakollast
|
1 dl |
kuiva valget veini
|
1/3 tl |
soola
|
näpuotsatäis sidrunipipart
|
|
1 dl |
koort
|
100 g |
Keiju margariini
|
Valmistamine
Määri ahjuvorm Keiju margariiniga. Pane lõhefilee ahjuvormi ja vala peale apelsinimahl. Riputa fileele maitseained ja kaunista apelsiniviiludega. Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 30 minutit.
Valmista hautamisnõus kaste. Sega kokku kõik ained peale margariini. Kuumuta segu ja sega pidevalt. Võta hautamisnõu tulelt, kui kaste pakseneb ja muutub emulsioonilaadseks. Lisa tükkideks lõigatud margariin ja sega vahetpidamata.