
KÜPSISEPÕHI |
|
200 g |
Keiju margariini
|
200 g |
kaeraküpsiseid
|
TÄIDIS |
|
1000 g |
maitsestamata toorjuustu
|
5 |
muna
|
2 tl |
vaniljepuru
|
3 dl |
suhkrut
|
Valmistamine
24-sentimeetrise läbimõõduga eemaldatava põhjaga vormis
Sellest lihtsamaks ei saa juustukoogi tegemine enam minna. Selle Ameerika juustukoogi juures ei ole toorjuustuga kokku hoitud, sest seda tuleb koogi täidisesse lausa kilo. Maitsev põhi valmistatakse kaeraküpsistest ja Keiju margariinist allpool oleva juhise järgi.
Purusta põhja jaoks küpsised ja sega Keiju margariiniga. Valmista ühtlane segu ja suru see küpsetuspaberiga kaetud eemaldatava põhjaga vormi põhjale. Kui segu tundub liialt kuiv, lisa Keiju margariini.
Sega täidise koostisosad ühtlaseks massiks ja vala see küpsisepõhja peale. Küpseta juustukooki ahju alumisel osal 150 kraadi juures umbes 1 tund ja 10 minutit.