Oomega-3-rasvhappeid on vaja rakkude ehitusmaterjaliks, samuti kasvu ja arengu jaoks. Samuti on neil on südame tervist edendav toime. Oomega-3-rasvhapped aitavad kontrollida vere kolesterooli ja triglütseriidide taset ning reguleerida vererõhku.
Meie toidulaual on mitmeid oomega-3 allikaid, nagu näiteks rapsiõli, erinevad kalaroad ja pähklid. Keiju margariinide tootmisel kasutatav rapsiõli sisaldab rohkesti inimestele hädavajalikku oomega-3 rasvhapet ehk alfa-linoleenhapet. Seda peaksid nii täiskasvanud kui ka lapsed saama toidust igapäevaselt. Soovitatav kogus on kaks grammi päevas. Selleks, et tagada sageli vajaka jäävate oomega-3-rasvhapete saamine, on hea igapäevaselt kasutada Keiju margariini ja taimseid rasvapreparaate.